Notícies

Oferim dues places per fer el treball de recerca de batxillerat al taller de Manícula. A través del projecte FORCES i dels Estudis de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona, obrim el nostre taller als centres de secundària i donem eines a professors i alumnes que estiguin interessats a estudiar els textos catalans medievals.

Categoria: 

Parlem de Manícula a la Trobada de Divulgadors Científics de la UB

Un dels nostres objectius principals és divulgar la feina filològica d'edició i anotació de textos. L'Albert Soler, professor de literatura medieval de la UB, investigador del CDRL i director de Manícula, parla d'aquest objectiu i del projecte en un petit vídeo de la Trobada de Divulgadors Científics de la UB.

Si voleu saber qui som, què fem i per què ho fem, no us perdeu aquest vídeo!

Categoria: 
Manuscrit de la Biblioteca Ambrosiana, Milà

Des de fa més de 20 anys, un equip, que en l'actualitat està format per cinc persones, treballa en l'edició crítica de l'imponent Llibre de contemplació en Déu de Ramon Llull. El 2016 la "Nova Edició de les Obres de Ramon Llull" (NEORL) va publicar-ne el primer volum. Per a final del 2018 està prevista l'aparició del primer tom del segon volum. Seran dos del total de sis previstos.

Categoria: